Condiții generale de vânzare

Informații despre societate :

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

VAT RO36571660
Share capital : 1.000.000 EUR
Contactați-ne

 1. Ofertă internet Maxi Tyre.
 2. Înscrieri.
 3. Obiect și contract de utilizare.
 4. Sancțiuni și restricții.
 5. Condiții de plată.
 6. Retrageri și livrări.
 7. Preț.

1 / Ofertă Internet Maxi Tyre.

Maxi Tyre este o platformă de vânzare online pentru profesioniștii anvelopelor, producători, vânzători en-gros atât cât și pentru depozitele proprii. Societatea este responsabilă de buna derulare a contractului de vânzare.

2/ Înscrieri.

 1. Platforma este rezervată profesioniștilor anvelopelor. Pentru a avea acces la platforma Maxi Tyre, solicitanții trebuie să poată dovedi că reprezintă o firmă a cărei activitate este in raport cu anvelopele.
 2. Platforma este gratuită, nu există taxe lunare de abonament pentru a avea acces.
 3. Un email de validare este trimis pentru fiecare înscriere acceptată sau refuzată.

3/ Obiect și contract de utilizare.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu poate fi considerat responsabil pentru pagubele sau inconvenientele din partea utilizatorilor în cazul nefuncționării sistemului : platformă inaccesibilă din cauza serverelor în pană.

Utilizatorul este pe deplin responsabil de datele sale de conectare. AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu asigură riscul de fraudă daca utilizatorul este cauza dezvăluirii datelor sale de conectare.

Utilizatorul se angajează să comunice coordonatele contului și cardului bancar proprii.

Utilizatorul este informat de faptul că prețurile pe Maxi Tyre evoluează în timp real. Utilizatorul își asumă responsabilitatea în cazul trimiterii unui client a unui deviz pentru anvelope al căror preț a crescut sau a scăzut, sau dacă stocul s-a epuizat.

4/ Sancțiuni și restricții.

Următoarele situații sunt sancționate printr-o restricție definitivă la platforma Maxi Tyre :

 • Prospectarea vânzătorilor en-gros sau a producătorilor clienților puși în contact prin intermediul platformei Maxi Tyre.
 • Incident de plată neregularizat timp de 15 zile.
 • Transmiterea contului său la un alt utilizator fără acord prealabil.
 • Dacă o activitate concurentă firmei Maxi Tyre este efectuată în mod neloial. Adică prospectând clientela pusă în contact prin Maxi Tyre.

5/ Condiții de plată.

 • Card bancar cu o perioadă de 1 zi.
 • Ordin bancar de prelevare directă cu o perioadă de 7 zile.

Plata cu cardul de credit:

Vânzătorul acceptă numai plata prin carduri de credit Visa, Mastercard sau Maestro.

Plata online garantată prin card de credit se face de către un furnizor de plăți.

Toate fazele de plată cu cardul de credit sunt supuse sistemului de plată HIPAY / BRAINTREE, care este complet criptat și protejat. Protocolul utilizat este SSL cuplat la serviciile bancare bancare (protocol securizat 3D).

Aceasta înseamnă că informațiile legate de comandă și numărul cardului de credit nu circulă în mod clar pe Internet. Numărul cărții de credit nu este tipărit pe nicio hârtie, factură, factură sau altă listă.

Vânzătorul nu are cunoștință de numerele cardului. HIPAY / BRAINTREE nu păstrează numerele de card după trimiterea tranzacției de plată către banca comerciantului. Astfel, nicio persoană nu are acces, nici în mod computerizat, fie într-o formă tipărită, la detaliile cărților de credit ale cumpărătorilor. Riscul de a-și fi piratat numărul cardului de credit în timpul unei achiziții pe site-urile Vânzătorului cu HIPAY / BRAINTREE este aproape zero.

Profesioniștii pot utiliza și sistemul de debitare automată GoCardless (gocardless.com) ales de Vânzător. Acest sistem este criptat complet.

Clientul recunoaște și acceptă fără rezerve că răspunderea Vânzătorului nu poate fi suportată pe baza unei încălcări de securitate a sistemelor de plată menționate anterior, care sunt sub responsabilitatea exclusivă a furnizorului său.

La plata cu cardul de credit, tranzacția este imediat debitată din plata efectuată de Client. Angajamentul de plată acordat cu cardul este irevocabil. Prin furnizarea detaliilor sale bancare în momentul Vânzării, Clientul autorizează Vânzătorul să-i debiteze cardul său suma corespunzătoare prețului indicat. Clientul confirmă că este proprietarul legal al cardului care trebuie debitat și că are dreptul legal să îl folosească. În caz de eroare sau imposibilitate de debitare a cardului, comanda este anulată imediat.

Activitățile legate de contractul de vânzare la distanță sunt deținute de AD TYRES INTERNATIONAL EU, nivel 3 Suite nr. 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - număr de înregistrare al companiei OC 1277.

6/ Retrageri și livrări.

 • Utilizatorul are 14 zile pentru a se folosi de dreptul său de retragere.
 • Acesta trebuie să facă reclamația prin intermediul sistemului de bonuri accesibil în contul său privat.
 • În cazul retragerii în intervalul de timp stabilit, utilizatorul suportă taxele de retur daca responsabilitatea firmei AD TYRES INTERNATIONAL SLU nu poate fi angajată.
 • Utilizatorul trebuie să se asigure că adresa de livrare trimisă este corectă. Dacă adresa nu permite livrarea, AD TYRES INTERNATIONAL SLU va trebui sa rețină taxele de retur pe nota de rambursare.
 • Utilizatorul este responsabil de controlul bunurilor la livrare. Dacă utilizatorul nu menționează nicio anomalie la livrare, bunurile vor fi considerate conforme comenzii sale si în stare perfectă.

7/ Preț.

 • Prețul de cumpărare pe Maxi Tyre este actualizat în timp real.
 • Maxi Tyre afișează prețul siteurilor de comerț electronic cu titlu indicativ și nu poate fi considerat responsabil pentru o eroare sau o problemă de actualizare.
 • Prețul include taxele de transport începând cu 2 articole.

8/ Legea și jurisdicția aplicabile

Prezentele Condiții Generale de Vânzare și contractul încheiat între AD TYRES INTERNATIONAL SLU și Client sunt guvernate de legea Andorra.

Cu toate acestea, AD TYRES INTERNATIONAL SLU va căuta o soluție amiabilă înainte de a lua orice acțiune juridică.