Politica de confidențialitate

  1. Principiile generale
  2. Care este definiția termenilor majusculi?
  3. O carte pentru ce?
  4. Pentru ce justificări legale datele dvs. sunt colectate și utilizate de AD Tyres?
  5. Ce date sunt colectate?
  6. Cum sunt utilizate datele dvs.?
  7. Cât timp sunt păstrate datele dvs.?
  8. Cu cine împărtășiți datele dvs.?
  9. Datele dvs. sunt transferate în afara Uniunii Europene?
  10. Cum sunt protejate datele dvs.?
  11. Care sunt drepturile dvs.?
  12. Cum colectează AD Tyres date pentru minori?
  13. Ce zici de cookie-uri și tehnologii de urmărire similare?
  14. Câteva elemente suplimentare pe rețelele de socializare
  15. Câteva alte elemente din geolocalizare
  16. Care sunt consecințele activării unei legături externe
  17. Cum veți fi notificați despre modificările aduse Cartei?
  18. Cum să ne contactați?

1. Principii generale

Compania AD Tyres International SLU, societatea de drept andorran de formă societate limitată unipersonală capital de 1.000.000 de euro, înregistrat în Registrul Andorran al Comerțului și Companiilor sub numărul 16339, cu sediul la Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, bloc Num. 1, Despatx Num. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Principatul Andorra), e-mail: cm (a) adtyre.com, telefon: +376 810 888, (în continuare " AD Tyres ") care desfășoară o activitate de comerț electronic oferită prin intermediul site-ului https://www.maxityre.ro (în continuare Site ) vânzarea de anvelope și produse conexe .

În cadrul acestei activități, AD Tyres colectează online sau prin date telefonice permițând identifica direct sau indirect clienții, utilizatorii site-ului sau orice terță parte (continuare indistinct " Persoanele preocupate " sau " Tu ") și să efectuezi un tratament Date.

AD Tyres acordă o importanță crucială conformității prelucrării acestor date cu legislația din vigoare și în special legea andorrană 15/2003 din 18 decembrie 2003 a calificat drept protecție a datelor cu caracter personal și la Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (în continuare RGPD ).

Sunteți informat că, prin decizia din 19 octombrie 2010, Comisia Europeană a declarat că Andorra este considerat a oferi un nivel adecvat de protecție pentru datele personale transferate la părăsi al Uniunii Europene.

În conformitate cu articolul 27 din RGPD, AD Tyres a numit, ca reprezentant în Uniunea Europeană, Compania AD TYRES INTERNATIONAL EU - Numărul companiei OC 1277 - Nivelul 3 (Suite nr. 2407) Tower Business Center, Tower Street, Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA.

Sunteți invitat să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate (în continuare Carta ") și ia notă de conținutul său.

2. Care este definiția termenilor majusculi?

Cuvintele sau frazele care încep cu majusculă au definiția specificată mai jos.

AD Tyres
înseamnă compania identificată în primul paragraf din Articolul 1 .
Charter
are definiția la care se face referire în Articolul 1 .
Contul clientului
este contul pe care orice client îl poate crea din pagină https://www.maxityre.ro/create-account.
Condiții generale de vânzare
înseamnă condițiile generale de vânzare a AD Tyres accesibile la adresă https://www.maxityre.ro/general-terms.
Date
înseamnă orice date cu caracter personal, adică toate informațiile raportarea la o persoană fizică identificată sau identificabilă, înțelegând că persoana respectivă este identificabil, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi o un nume, un număr de identificare, date despre locație, un identificator online sau la unul sau unul mai mulți elemente specifice specificului său fizic, fiziologic, genetic, psihic, economic, culturale sau sociale.
Date bancare
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Date de comandă
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Date de geolocalizare
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Date de navigare
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Date ale terților
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Date Editor de servicii
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Date ale terților
are definiția la care se face referire în Articolul 5 .
Persoana / persoanele preocupate
are definiția la care se face referire în Articolul 1 .
Produs (e)
înseamnă produsele pneumatice sau asociate (jante, lanțuri etc.) propuse pentru vânzare de AD Tyres de pe site.
RGDP
are definiția la care se face referire în Articolul 1 .
Site
are definiția la care se face referire în Articolul 1 .
Tratament (e)
se referă la orice operațiune sau set de operații efectuate sau care nu au fost utilizate procese automatizate și aplicate la Date, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizație, structurare, conservare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizarea, comunicarea prin transmitere, diseminare sau orice altă formă de dispoziție reconciliere sau interconectare, limitare, ștergere sau distrugere.
Tu
are definiția la care se face referire în Articolul 1 .

3. Un charter pentru ce să faci?

Prezenta Cartă vă stă la dispoziție în timpul colectării Datelor dvs. pentru a vă asigura o completare Transparența procesării datelor dvs. de către AD Tyres prin furnizarea unui informații concis, ușor accesibil, ușor de înțeles și formulat în termeni clari și simpli

În cazul în care oricare dintre informații nu este suficient de clară, vă invităm să vă adresați contactați la dvs., fie trimitând un e-mail la adresa cm (a) adtyre.com, fie prin intermediul formular de contact accesibil aici .

Carta se aplică datelor dvs. colectate și procesate de AD Tyres în următoarele activități și pentru care AD Tyres este Managerul de procesare:

  • Utilizarea site-ului dvs., inclusiv navigarea simplă pe acesta;
  • crearea și utilizarea contului dvs. de client prin intermediul site-ului;
  • achiziționarea de produse oferite de AD Tyres prin intermediul site-ului; sau
  • orice contact cu serviciul pentru clienți

Această Cartă nu se aplică nici unei alte prelucrări de date efectuate în alt context decât că descris mai sus.

Carta nu se aplică nici unei alte prelucrări de date pentru care AD Tyres nu sunt responsabile din Tratament.

4. Pentru ce justificare legală Datele dvs. sunt colectate și utilizate de AD Tyres?

AD Tyres face un punct de onoare să colectăm și să prelucrăm Datele dvs. doar pe baza uneia dintre în urma unor justificări legale:

  • Consimțământul tău : Acesta este un act pozitiv clar de la Tine, prin care te manifeste de mod gratuit, specific, iluminat și fără echivoc Acordul dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs.;
  • Executarea unui contract : aceasta este colectarea și procesarea datelor necesare pentru executarea contractului de vânzare între dvs. și AD Tyres sau măsuri precontractuale furnizate către dvs. cerere (orice solicitare din partea dvs. înainte de a face comanda și a fost făcută pentru aceasta din urmă);
  • Un interes legitim : aceasta este colectarea și procesarea datelor dvs. în scopul interese drepturile legitime urmărite de AD Tyres sau de o terță parte (de exemplu, prospectarea, prevenirea fraudei etc.), mai puțin interesele dvs. sau libertățile și drepturile fundamentale care ar necesita protecție împotriva dvs. Date (de exemplu, confidențialitate sau libertatea antreprenorială);
  • O obligație legală : aceasta este colectarea și prelucrarea datelor dvs. impuse AD Tyres de către orice dispoziție legală sau de reglementare sau entitate judiciară sau administrativă (de ex obligații impuse de țara în care doriți să vizitați).

5. Ce date sunt colectate?

Date colectate la solicitarea expresă a AD Tyres

AD Tyres Solicitați în mod expres colectarea datelor dvs. la diferite momente și mai ales când de

  • utilizarea site-ului, inclusiv navigarea simplă pe site;
  • finalizarea unei comenzi pe Site;
  • crearea unui Cont de Client pe Site; sau
  • orice comunicare cu serviciul pentru clienți

Când efectuați comanda în numele unei terțe părți pe Site, sunteți de acord să comunicați și să pentru a garanta consimțământul acestei politici de confidențialitate prin datele furnizate

Aceste date colectate (denumite în continuare Date de comandă ) constau din:

  • Numele tău;
  • Numele tău;
  • Data nașterii dvs.;
  • Adresa dvs. poștală;
  • Adresa dvs. de e-mail;
  • Numărul tău de telefon;
  • Țara ta;
  • Numărul dvs. TVA intracomunitar

În termeni de plată, aceste date sunt colectate la cererea noastră expresă (în continuare " Date Banca ") constă din numărul cardului dvs. de credit, data expirării și CVC (sau criptogramă) pe spatele hărții).

Folosim GoCardless pentru a vă gestiona retragerile. Mai multe informații despre modul în care GoCardless îți gestionează informațiile personale și drepturile de protecție a datelor, inclusiv dreptul la obiect, sunt disponibile: aici .

Unele date ale comenzii (nume, prenume, adresă, număr de telefon, țară, adresă de e-mail) și Datele bancare condiționează încheierea contractului cu AD Tyres. În consecință, orice abținere de la Ponderea dvs. pentru aceste date vă va împiedica să finalizați comanda dvs.

Datele colectate automat de AD Tyres

AD Tyres este adus pentru a colecta, în special în timpul navigării dvs. pe Site, unele dintre datele dvs. automat prin dispozitivul dvs. (computer, tabletă, telefon mobil etc.). acestea date poate fi colectat chiar dacă nu există nicio comandă.

Aceste date (denumite în continuare " Date tehnice ") constau din:

  • Adresa dvs. IP (numărul de identificare alocat dispozitivului dvs. ca parte a conexiunii sale la Internet);
  • Adresa dvs. MAC (numărul de identificare fizică stocat pe cardul de rețea sau interfața de rețea);
  • Numărul dvs. IMEI (număr de identificare mobil);
  • Sistemul de operare al dispozitivului dvs. (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS etc.);
  • Operatorul dvs. de telefonie mobilă;
  • Furnizorul dvs. de servicii de internet;
  • browserul pe care îl utilizați (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox etc.); sau din nou
  • fusul orar folosit de dispozitivul dvs.

Datele colectate automat prin dispozitivul dvs. constau, de asemenea, din date despre Navigarea dvs. (denumită în continuare Datele de navigare ) cum ar fi:

  • paginile pe care le-ați vizitat;
  • data vizitei tale;
  • timpul petrecut pe fiecare pagină vizitată;
  • linkurile pe care le-ați activat;
  • ofertele pe care le-ați vizualizat;
  • Produsele pe care le-ați căutat;
  • comenzile pe care le-ai făcut; sau din nou
  • Obiceiurile dvs. de consum ale Produselor

În cele din urmă, Datele colectate automat prin dispozitivul dvs. pot fi în continuare constând din datele dvs. Date de geolocalizare (denumite în continuare " Geolocalizare ") când dispozitivul dvs. și / sau Browserul dvs. de internet este setat în acest sens.

Date transmise de rețelele sociale sau de alți editori de servicii ai societății din Informații

AD Tyres pot primi în cele din urmă datele dvs. printr-o transmitere făcută de editorul unui rețeaua socială (Facebook, Twitter etc.) sau alți editori de servicii ale societății informaționale mai ales când:

  • Navigarea dvs. în spațiul dedicat AD Tyres sau site-ului de pe o anumită rețea socială;
  • Utilizarea dvs. de funcții pe site, care ar fi legate de o rețea de socializare sau la un alt serviciu al societății informaționale;
  • crearea contului-client dacă decideți să vă înregistrați printr-un transfer al dvs. Date dintr-o rețea de socializare (inclusiv Facebook) sau un editor de servicii al companiei de informații (inclusiv Google).

Aceste date colectate de AD Tyres prin rețelele de socializare sau alți furnizori de servicii ai serviciului societatea informațională (denumită în continuare " Datele editorului de servicii ”) constau în principal din :

  • Datele dvs. de comandă colectate de editorul de servicii relevant (inclusiv fotografii ale Tu); sau
  • Date tehnice sau date de navigație colectate de editorul de servicii relevant

În cazul în care doriți să limitați colectarea acestor date, sunteți invitat să contactați editor serviciul afectat și / sau schimbați setările de confidențialitate ale contului dvs. asociate cu acesta serviciu.

Date furnizate de terți

AD Tyres ar putea avea nevoie să colecteze datele dvs. de la terți cu care AD Tyres menține relații legale și / sau economice, inclusiv:

  • companii afiliate;
  • parteneri de afaceri; sau din nou
  • alte surse independente

Aceste date (denumite în continuare " Date terțe ") constau în special în Date de identificare sau referitoare la utilizarea unui produs sau serviciu propus de terțul în cauză, care a fost Datele colectate și prelucrate de terță parte relevantă.

6. Cum sunt utilizate datele dvs.?

Tabelul de mai jos vă prezintă principalele caracteristici ale tratamentelor efectuate de AD Tyres despre Datele Dvs.

Pentru mai multe informații despre scopuri sau date în cauză, AD Tyres vă invită să contactați serviciul clienți, la convenția dvs., fie trimitând un e-mail la adresa cm (a) adtyre.com sau prin unghi formular de contact accesibil aici .

Denumirea tratamentuluiScopJustificare legalăDate în cauză
comandă
  • Răspundeți la toate solicitările dvs. pentru plasarea unei comenzi
  • Țineți cont și executați comanda dvs.
contract
  • Date de ordine
tranzacție
  • Rulați comanda dvs. de plată
  • Gestionați respingerea tranzacțiilor bancare
contract
  • Date bancare
Creanțe privind plățile
  • Gestionați orice revendicare a deținătorului de card utilizat în timpul plată din ordin
contract
  • Date bancare (cu excepția HVAC)
Serviciu post-vânzare
  • Gestionați-vă plângerile
  • Notifica modificarea Cartei sau a Condițiilor generale de vânzare
  • Gestionați relația cu clienții (cereri, comentarii și sugestii) în urma unei comenzi
  • Gestionează restituirile
contract
  • Date de ordine
  • Date bancare (cu excepția HVAC)
cont client
  • Facilități-vă comenzile ulterioare, evitând deja elemente noi comunicat către AD Tyres
consimțământ
  • Date de ordine
  • Date bancare (cu excepția HVAC)
buletinul informativ
  • Rulați abonamentul dvs. la newsletter-ul nostru
consimțământ
  • Date de comandă (adresa de e-mail)
Oferte comerciale AD Tyres
  • Desfășurați campanii de marketing direct pe produsele pentru AD Tyres
Interesul legitim (1)
  • Date de ordine
  • Date tehnice
  • Date de navigare
  • Date Publisher Service
  • Date ale terților
Publicitate vizată
  • Adaptați mesajele noastre publicitare la nevoile și obiceiurile dvs. în special pe Site
Consimțământ (cookie-uri)
  • Date tehnice
  • Date de navigare
Experiență utilizator
  • Personalizați-vă experiența site-ului în funcție de nevoile și obiceiurile dvs.
  • Accelerați-vă navigarea pe Site
Consimțământ (cookie-uri)
  • Date tehnice
  • Date de navigare
Localizarea geografică
  • Vă oferim un instrument de căutare pentru stațiile de asamblare cele mai apropiate de dvs. poziție
consimțământ
  • Date geolocalizare
statistică
  • Realizează și analizează studii statistice
Interese legitime (2) și consimțământ (cookie)
  • Date de ordine
  • Date tehnice
  • Date de navigare
calitate
  • Analizați problemele tehnice întâmpinate de utilizarea site-ului
  • Detectează anomaliile din sistemul informațional
Interesul legitim (3)
  • Date tehnice
  • Date de navigare
fraudă
  • Detectarea falsificării și a fraudei tehnologice
Interesul legitim (4)
  • Date de ordine
  • Date tehnice
  • Date de navigare

(1) Interesul legitim este cel menționat în considerentul RGPD (47), care precizează: " datele personale în scopuri de prospectare pot fi considerate a fi realizate în scopul răspundeți la un interes legitim ". Acest interes legitim include menținerea unei relații afaceri regulate cu tine.

(2) Interesul legitim al AD Tyres este de a putea autoevalua și îmbunătăți instrumentul statistic.

(3) Interesul legitim al AD Tyres este de a asigura calitatea serviciului său.

(4) Interesul legitim al AD Tyres este de a preveni fraudarea.

7. Cât timp sunt păstrate datele dvs.?

AD Tyres indică păstrarea datelor dvs. într-un formular care să vă permită identificarea pentru o durată care să nu depășească cea necesară pentru scopurile pentru care sunt prelucrate

Tabelul de mai jos prezintă perioadele de păstrare pentru fiecare tip de date în conformitate cu Tratamentul pentru care sunt utilizate.

DateTratamentPerioada de valabilitate în baza de date activă (1)Perioada de valabilitate în arhiva intermediară (2)
Comanda Datecomandă5 ani de la ultima comandăn / a
Serviciu post-vânzare5 ani de la ultima comandăn / a
cont client5 ani de la ultima conectare la contul de clienți
sau
Până la retragerea consimțământului, dacă aceasta are loc înainte
n / a
buletinul informativPână când vă dezabonațin / a
Oferte comerciale AD Tyres2 ani de la ultima comandăn / a
statistică5 ani de la ultima comandă10 ani de la colectarea datelor în cauză
fraudăn / a10 ani de la colectarea datelor în cauză
Date bancare
(cu excepția HVAC)
tranzacțiePână la plata integrală a comenziin / a
Creanțe privind plățilen / a13 luni de la data debitării sau
15 luni în cazul plății amânate
Serviciu post-vânzarePână la expirarea perioadei pentru care AD Tyres se angajează să restituie o comandă (inclusiv perioada de retragere sau perioada de anulare a comenzii)n / a
cont client5 ani de la ultima conectare la contul de clienți
sau
Până la retragerea consimțământului dacă are loc înainte de
sau
Până la expirarea valabilității datelor bancare, dacă acestea au apărut înainte
n / a
Date tehniceOferta comercială a AD Tyres13 luni de la colectarea prin cookien / a
Anunțuri direcționate
Experiență utilizator
calitate
statistică
fraudăn / a13 luni de la colectarea prin cookie
Date de navigareOferta comercială a AD Tyres13 luni de la colectarea prin cookien / a
Anunțuri vizate
Experiență utilizator
calitate
statistică
fraudăn / a13 luni de la colectarea prin cookie
Date de geolocalizareLocalizarea geograficăTimpul necesar pentru a indica cea mai apropiată stație de asamblaren / a
Datele editorului de serviciiOferte comerciale AD Tyres2 ani de la colectaren / a
Date ale terțilorOferte comerciale AD Tyres2 ani de la colectaren / a

(1) Conservarea activă a bazei de date constă în conservarea datelor în cauză bază utilizat în scopul tratamentului în cauză

(2) Arhivarea intermediară este păstrarea datelor în condiții acces restricționat (i) într-o bază de date specifică de arhivă separată de baza de date activă, cu acces restrâns numai pentru cei care au interes să știe din cauza funcției lor, (ii) în bază activ, cu condiția ca datele arhivate să fie izolate prin separare logică (gestionarea drepturilor și drepturilor de acces) pentru a le face inaccesibile persoanelor care nu au avut-o mai mult de interes în tratarea lor.

8. Cu cine sunt partajate datele dvs.?

AD Tyres pot împărtăși unele dintre datele dvs. cu alte entități enumerate mai jos. În toate În acest caz, AD Tyres împărtășește aceste date doar în limita a ceea ce este strict necesar pentru a asigura sau scopurile prelucrării datelor dvs. de către AD Tyres sau pentru a asigura scopul sau scopurile precise și Adrese legitime definite de acest destinatar.

Subcontractanți ai AD Tyres

AD Tyres trebuie să partajeze o parte din Datele dvs. cu subcontractanții săi, care acționează în special în cadrul pentru furnizarea Produselor sale. Împărtășirea datelor dvs. cu aceste entități este obligatoriu să executarea comenzii tale. AD Tyres împărtășește doar datele strict necesare pentru executarea misiune încredințată subcontractanților săi după ce și-a garantat contractual angajamentele de asemenea mai mare decât cele luate în această politică în ceea ce privește protecția datelor dvs.

Entități din grupul din care aparține AD Tyres

AD Tyres va împărtăși o parte din Datele dvs. cu alte entități din grupul la care AD Tyres aparține mai ales pentru a te cunoaște mai bine. Aceste alte entități sunt supuse unor angajamente similare cu cele de AD Tyres pentru protejarea datelor dvs.

Editori de servicii terți

AD Tyres va împărtăși o parte din datele dvs. cu editorii de servicii terți utilizați în cadru de furnizare a Produselor de AD Tyres prin intermediul site-ului (editori de rețele sociale, servicii ale companiei de informații, gazdă etc.). Partajarea datelor dvs. cu acești editori este necesară pentru operație servicii terțe în cauză. AD Tyres împărtășește doar datele strict necesare pentru utilizarea acestea servicii terțe. AD Tyres vă invită să revizuiți politica de confidențialitate a fiecăruia dintre acestea editori.

Cazuri excepționale

Este posibil ca AD Tyres să partajeze datele dvs. în mod excepțional în următoarele cazuri: (i) în în legătură cu o fuziune, o achiziție a tuturor sau parțial a AD Tyres, o alocare de active sau oricare alta operațiune similară (ii) în cazul în care o astfel de partaj este impusă de lege, de un regulament, de o autoritate judiciară sau autoritate administrativă competentă; sau (iii) pentru a proteja drepturile și / sau siguranța unei persoane, pentru a preveni sau de să ia măsuri în legătură cu activități ilegale sau presupuse ilegale sau în apărarea drepturilor, proprietatea și securitatea site-ului AD Tyres; (iv) pentru a executa și garanta angajamentele asumate AD Tyres în interesul dvs. în contextul acestei Carte.

9. Datele dvs. sunt transferate în afara Uniunii Europene?

Datele dvs. sunt prelucrate și stocate în principal pe teritoriul Principatului Andorra, unde se află stabilit AD Tyres, care teritoriu se află în afara Uniunii Europene.

Prin decizia din 19 octombrie 2010, Comisia Europeană a declarat că Andorra este luată în considerare ca asigurarea unui nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniune Europeană.

AD Tyres nu pot exclude ca datele dvs. să fie transferate în alte teritorii din afară uniune Uniunea Europeană (UE) și Spațiul Economic European (SEE), în special în teritoriile în care se află gradul protecția datelor cu caracter personal este mai mică decât în ​​Uniunea Europeană

În ultimul caz, AD Tyres se angajează să verifice existența unor măsuri sau să ia măsuri adecvat pentru a asigura un nivel satisfăcător de protecție pentru datele dvs., cum ar fi:

  • o decizie de adecvare a Comisiei Europene a țării în cauză;
  • clauze contractuale standard ale Comisiei Europene sau clauze contractuale standard adoptate de a autoritatea de supraveghere, la care se adresează destinatarul;
  • reguli de afaceri interne;
  • un cod de conduită aprobat sau un mecanism de certificare aprobat (inclusiv angajamentul legare și aplicabile de către destinatarul din afara UE să aplice garanțiile corespunzătoare);
  • un aranjament administrativ sau un text legal obligatoriu și executoriu luat pentru a permite cooperarea dintre autoritățile publice.

10. Cum sunt protejate datele dvs.?

AD Tyres a pus în aplicare măsuri de securitate fizică, tehnică, administrativă și organizațională adaptat pentru a vă proteja Datele împotriva oricărui acces, utilizare, pierdere, distrugere accidentală, daune, zbor sau diseminarea neautorizată sau ilegală a acestor date.

În ciuda eforturilor sale continue, AD Tyres nu se pot angaja să garanteze un rezultat din punct de vedere al siguranței dvs. Date și vă invită să raportați orice dificultăți menționate mai sus de care ați fi conștienți.

Pentru a face acest lucru, puteți contacta serviciul clienți, la îndemâna dvs., fie trimitând un e-mail la adresa cm (a) adtyre.com fie prin formularul de contact accesibil aici .

Acest site este protejat de reCAPTCHA, politica de confidențialitate și termenii de utilizare Google se aplică acestui serviciu.

11. Care sunt drepturile dvs.?

În conformitate cu legislația în vigoare, aveți drepturile enumerate mai jos cu privire la dvs. date

  • dreptul de a accesa datele dvs. : aceasta este oportunitatea de a obține AD Tyres o copie a datelor dvs. prelucrate de AD Tyres, precum și caracteristicile esențiale ale acestora Prelucrare (scopuri, categorii de date, destinatari, termen de valabilitate, drepturile dvs. referitor la Date, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere și, după caz, sursa de colectare a datelor și existența unei decizii automate pe baza acestora Date);
  • dreptul de a vă rectifica datele : aceasta este posibilitatea pentru dvs. pentru a obține de la AD Tyres rectificarea, cât mai curând posibil, a datelor dvs. care ar fi inexacte sau având în vedere scopurile Prelucrării, incomplete;
  • dreptul de a vă șterge datele : aceasta este posibilitatea pentru dumneavoastră pentru a obține de la AD Tyres ștergerea, cât mai curând posibil, a datelor dvs. pentru unul dintre motive următor:
    1. Aceste date nu mai sunt necesare având în vedere scopurile pentru care au fost colectate sau tratate altfel;
    2. Vă retrageți consimțământul pe care se bazează prelucrarea acestor date ea nu există nicio altă bază legală pentru acest tratament;
    3. Vă opuneți Prelucrării acestor date în condițiile specificate mai jos cu privire la dreptul tău de a obiecta;
    4. Datele au fost prelucrate ilegal;
    5. Datele trebuie șterse pentru a îndeplini o obligație legală în temeiul legii din Uniunea Europeană sau legislația franceză la care este supusă AD Tyres; sau
    6. Datele au fost colectate ca parte a ofertei de servicii din informații destinat copiilor.
  • dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. : aceasta este posibilitatea de Opuneți-vă prelucrarea datelor dvs. făcute pe baza unui interes legitim de AD Tyres (în aceasta include profilarea bazată pe această justificare) dacă acest tratament nu este justificat de fapt AD Tyres pe motive legitime și convingătoare care ar prevala interesele, drepturile și libertățile dvs. sau pentru găsirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale.
    De asemenea, este și posibilitatea de a vă opune tratamentului în scopul prospecție (y profilare, dacă este legat de un asemenea sondaj) În cele din urmă, în ceea ce privește prelucrarea în scopuri statistice, este posibilitatea de a se opune o un astfel de tratament din motive legate de situația dvs. particulară.
  • dreptul de a limita procesarea datelor : acesta este posibilitate pentru dvs. pentru a obține de la AD Tyres limitarea tratamentului în oricare dintre următoarele cazuri:
    1. în perioada necesară verificării exactității datelor de către AD Tyres când Contestați exactitatea acestor date;
    2. Vă opuneți să ștergeți datele din procesarea ilegală și, în schimb, aveți nevoie limitarea utilizării acestora;
    3. Datele nu mai sunt utile AD Tyres în contextul scopurilor Prelucrării, ci rămâne necesare pentru dvs. în legătură cu găsirea, exercitarea sau apărarea drepturilor în justiție;
    4. pentru timpul necesar pentru a ști dacă motivele legitime urmărite de AD Tyres prevala pe al tău când ai obiectat la acest tratament.
  • dreptul la portabilitatea datelor dvs. : aceasta este posibilitatea pentru dvs. pentru a obține de la AD Tyres comunicarea datelor dvs. furnizate către AD Tyres într-un format structurat, utilizate frecvent și care pot fi citite de mașini și transferați aceste date către o altă entitate (acest transfer este furnizate de Dvs. sau, dacă este posibil din punct de vedere tehnic, de AD Tyres) și când făcut utilizarea proceselor automatizate se bazează pe consimțământ sau pe un contract;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul : aceasta este posibilitatea pentru dumneavoastră retrageți-vă consimțământul pentru orice prelucrare a datelor dvs. care a fost efectuată pe baza dvs. acordul prealabil.

Pentru a exercita drepturile menționate mai sus, sunteți invitați să vă alăturați la noi, convenabil

  • prin trimiterea unui e-mail la adresa: cm (a) adtyre.com
  • completând formularul de contact accesibil aici .

Pentru a procesa solicitarea dvs. cât mai eficient, AD Tyres vă invită să o formulați mod clar și detaliat și atașați o copie a cărții dvs. de identitate.

Aveți și:

  • dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere : aceasta este din Puteți depune o plângere la o autoritate competentă de supraveghere, în statul membru în care se află reședința obișnuită, locul de muncă sau în cazul în care încălcarea ar fi fost comisă, dacă considerați că prelucrarea datelor care vă privește constituie o încălcare a legii.

Pentru a facilita exercitarea acestui drept, veți găsi în tabelul de mai jos coordonatele autoritățile de supraveghere din statele membre

Stat membruAutoritatea de SupraveghereContact
GermaniaBundesbeauftragte für den Datenschutz und die InformationsfreiheitHusarenstraße 30
53117 Bonn (Germania)
Tel. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fax +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
AustriaÖsterreichische DatenschutzbehördeHohenstaufengasse 3
1010 Wien (Austria)
Tel. +43 1 531 15 202525
Fax +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
BelgiaComisia pentru protecția vieții privateRue de la Presse 35
1000 Bruxelles (Belgia)
Tel. +32 2 274 48 00
Fax +32 2 274 48 10
commission@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
BulgariaComisia pentru protecția datelor cu caracter personal2, prof. Bd. Tsvetan Lazarov
Sofia 1592 (Bulgaria)
Tel. +359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
CipruComisar pentru protecția datelor cu caracter personalStr. Iasonos, 1 1082 Nicosia (Cipru)
Caseta P. 23378, CY-1682 Nicosia
Tel. +357 22 818 456
Fax +357 22 304 565
commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
CroațiaAgenția Croată pentru Protecția Datelor cu Caracter PersonalMartićeva 14
10000 Zagreb (Croația)
Tel. +385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
azop@azop.hr sau info@azop.hr
http://www.azop.hr
DanemarcaDatatilsynetBorgergade 28, 5
1300 Copenhaga K (Danemarca)
Tel. +45 33 1932 00
Fax +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
SpaniaAgenția de Protecție a DatelorC / Jorge Juan, 6
28001 Madrid (Spania)
Tel. +34 91399 6200
Fax +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
EstoniaInspectoratul Estoneian pentru Protecția Datelor (Andmekaitse Inspektsioon)Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn (Estonia)
Tel. +372 6274 135
Fax +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
FinlandaOficiul Protecției datelor OmbudsmanuluiCaseta 315 P.O. FIN-00181 Helsinki (Finlanda)
Tel. +358 10 3666 700
Fax +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
FranțaComisia Națională pentru Informatică și Libertăți - CNIL8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paris, Cedex 02 (Franța)
Tel. +33 1 53 73 22 22
Fax +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
GreciaAutoritatea elenică pentru protecția datelorKifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Atena
Tel. +30 210 6475 600
Fax +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
UngariaComisar pentru protecția datelor din UngariaSzilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapesta (Ungaria)
Tel. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
IrlandaComisar pentru protecția datelorCanal House
Station Road
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tel. +353 57 868 4800
Fax +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
ItaliaGarant pentru protezione dei dati personaliPiazza di Monte Citorio, 121 de persoane 00186 Roma (Italia)
Tel. +39 06 69677 1
Fax +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
LetoniaInspectoratul de Stat a DatelorDirector: doamna Sign Plumina
Str. Blaumana 11 / 13-15
1011 Riga (Letonia)
Tel. +371 6722 3131
Fax +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
LituaniaProtecția datelor de statStr. Žygimantų 11-6a
011042 Vilnius (Lituania)
Tel. + 370 5 279 14 45
Fax +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
LuxemburgComisia Națională pentru Protecția Datelor1, Avenue Rock'n'Roll
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luxemburg)
Tel. +352 2610 60 1
Fax +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
MaltaOficiul comisarului pentru protecția datelor2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tel. +356 2328 7100
Fax +356 2328 7198
commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
OlandaAutorizați PersoongegevensPrins Clauslaan 60
P. O. Caseta 93374
2509 AJ Den Haag / Haga (Olanda)
Tel. +31 70 888 8500
Fax +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
PoloniaOficiul inspectorului general pentru protecția datelor cu caracter personal - GIODOul. Stawki 2
00-193 Varșovia (Polonia)
Tel. +48 22 53 10 440
Fax +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
PortugaliaComisiunea Națională a Protecției de Dados - CNPDR. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugalia)
Tel. +351 21 392 84 00
Fax +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
CehiaOficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter PersonalUrad pro ochranu osobnich udaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Praga 7 (Cehia)
Tel. +420 234 665 111
Fax +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
RomâniaAutoritatea Națională de Supraveghere pentru prelucrarea datelor cu caracter personalB-dul Magheru 28-30
Sector 1, BUCUREȘTI (România)
Tel. +40 21 252 5599
Fax +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
Regatul UnitBiroul comisarului informaționalWater Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Regatul Unit)
Tel. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
SlovaciaOficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal din Republica SlovacăHraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovacia)
Tel. : + 421 2 32 31 32 14
Fax: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
SloveniaInformații ale ComisieiZaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenia)
Tel. +386 1 230 9730
Fax +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
piele de căprioarăDatainspektionenDrottninggatan 29
Etajul 5
Caseta 8114
104 Stockholm (Suedia)
Tel. +46 8 657 6100
Fax +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Cum AD Tyres colectează date pentru minori?

Produsele vândute de AD Tyres pe site-ul său nu sunt destinate minorilor. Ca urmare, AD Tyres nu se ocupă de Minori sau nu poate presupune că Datele vizitatorilor site-ului sau clienții săi se referă direct sau indirect la minori.

13. Ce zici de cookie-uri și alte tehnologii de urmărire similare?

AD Tyres folosește cookie-uri și alte tehnologii similare, care este probabil să se colecteze o parte din Datele dvs. Aceste cookie-uri ajută la îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe site, ne să furnizeze informații despre funcționarea și calitatea site-ului nostru și să contribuie la furnizarea acestora de reclame vizate.

AD Tyres colectează consimțământul dvs. prealabil printr-un banner pe pagina de start a Site-ului când Prima dvs. conexiune la aceste instrumente computerizate. Consimțământul dvs. este din nou solicitat de AD Tyres în aceleași condiții la sfârșitul unei perioade de treisprezece luni după colectarea anterioară a dvs. consimțământ.

AD Tyres Sunteți încurajat să consultați pagina "Cookie-uri” a site-ului său web pentru informații suplimentare.

14. Câteva elemente suplimentare pe rețelele sociale

Site-ul folosește pluginuri și alte funcții de rețea socială publicate de companii terțe (de ex ex. Facebook etc.).

Dacă interacționați folosind plugin-uri (de exemplu, făcând clic pe butonul "Like” sau "Share”), o parte din datele dvs. (inclusiv datele dvs. tehnice și datele de navigație) vor fi transmise și înregistrate pe un server al companiei terțe care exploatează rețeaua socială considerată. Aceste date vor fi apoi prelucrate de către această companie terță parte în conformitate cu termenii și configurarea Contului tău deschis în cadrul acestei rețele sociale.

Dacă nu doriți ca o firmă terță parte care operează o rețea socială să lege datele colectate de prin intermediul site-ului către contul dvs. de utilizator deschis în rețeaua socială considerată, trebuie tu pentru a vă deconecta de la această rețea socială înainte de a vizita Site-ul

În orice caz, utilizarea acestor pluginuri sau butoane este gestionată de acești editori terți de rețelele sociale și este guvernat exclusiv de condițiile care te obligă la rețeaua socială din care te afli membru. Vă invităm să citiți aceste condiții aplicate de către aceste companii terțe. rețelele sociale.

15. Câteva elemente suplimentare privind geolocalizarea

AD Tyres folosește date geo-locaționale colectate prin browserul și / sau dispozitivul cu care tu verificați site-ul.

Accesul la aceste date rezultă din setarea acestor instrumente. AD Tyres vă invită să consultați politica din confidențialitatea (sau orice alt document aferent) furnizorilor acestor instrumente și / sau modificarea acestora configurați aceste instrumente înainte de a consulta site-ul în cazul în care nu doriți AD Tyres muls datele dvs. de localizare.

16. Care sunt consecințele activării unei legături externe

Site-ul AD Tyres este probabil să vă ofere linkuri hipertext externe care vă indică alte site-uri web sau instrumente tehnologice. Accesul la aceste conținut prin activarea link-ului dvs. extern nu rapoarte apoi mai multe din această Cartă. Prin urmare, sunteți invitat să consultați politica aplicată de editor acestea conținut privind protecția datelor dvs. AD Tyres nu este în niciun fel responsabil pentru colecție sau prelucrarea datelor dvs. din acest conținut.

17. Cum veți fi înștiințat cu privire la modificările aduse Cartei?

AD Tyres trebuie să modifice periodic această Cartă pentru a lua în considerare, în special evoluții legislative privind protecția datelor dvs.

AD Tyres vă va informa despre orice modificări sau actualizări printr-o notificare trimisă dumneavoastră adresa de e-mail și / sau o notificare aparentă pe site.

18. Cum să ne contactați?

AD Tyres vă stă la dispoziție pentru a răspunde la toate întrebările dvs. despre această Cartă.

Pentru a ne contacta, sunteți invitați să vă alăturați la noi, convenabil:

  • prin trimiterea unui e-mail la adresa: cm (a) adtyre.com
  • completând formularul de contact accesibil aici .